Majsmarken
Byg nyt og bo omgivet af grønt

Hvis din kommende hjemmeadresse bliver på én af grundene her på Majsmarken, får du det bedste fra to verdner: Du kommer nemlig til at bo i den allersydligste del af byen, og dermed er du til den ene side omgivet af grønne markarealer – som vejnavnet også indikerer. Og samtidig bor du særdeles familievenligt, da der er kort vej til dagligdagens mange indslag. Sidst, men ikke mindst, får du også privilegiet af at kunne opføre en spritny villa, som opfylder præcist dine krav, og hvor du derfor kan udleve netop dine boligdrømme.
Bo grønt og særdeles familievenligt

Byg nyt og bo omgivet af grønt

Hvis din kommende hjemmeadresse bliver på én af grundene her på Majsmarken, får du det bedste fra to verdner:
Du kommer nemlig til at bo i den allersydligste del af byen, og dermed er du til den ene side omgivet af grønne markarealer – som vejnavnet også indikerer. Og samtidig bor du særdeles familievenligt, da der er kort vej til dagligdagens mange indslag. Sidst, men ikke mindst, får du også privilegiet af at kunne opføre en spritny villa, som opfylder præcist dine krav, og hvor du derfor kan udleve netop dine boligdrømme.

Når udstykningen her på Majsmarken udbygges, etableres der fællesarealer og en direkte forbindelse til skolestien, som løber mellem nabovængerne mod nord, Hvede- og Rugmarken. Og indtil udstykningen eventuelt udvides yderligere, vil der mod syd være udsigt til de grønne, kuperede markarealer.

Skolestien sørger for en både hurtig og tryg vej til Løgstør Skole og pasningsmuligheder samt til Lanternen, hvor hele familien kan få stillet sine behov for sport og kultur. Står programmet på en tur i biografen, kan det også ske her i praktisk gåafstand fra hjemmet.

Priser og materialer

Her finder du materiale og priser på grundene. Kontakt os for yderligere information og udførligt salgsmateriale.
Nr.m2Kontantpris
141.256SOLGT
161.187SOLGT
171.192SOLGT
181.185SOLGT
191.152SOLGT
201.185412.863 kr.
211.150SOLGT
231.150SOLGT
Byplanvedtægt
Måleblad

Hent salgsmateriale om Majsmarken

Send dine oplysninger, så få mulighed for at hente salgsmateriale med yderligere information om ejendommen.

Vil du vide mere?

Start med et møde med os, hvor vi fortæller om grundene i Løgstør og hvilke muligheder der er for dig i forhold til dine boligdrømme.

Ring til os

98 67 14 88

Skriv til os

Besøg os

Fischersgade 1, 9670 Løgstør

Åbningstider

Man - søn: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Har du en ejerbolig som skal sælges?

Vi er klar til at hjælpe dig med salget af din bolig – vi laver gerne en helt uforpligtende og gratis salgsvurdering af din bolig.
Nybolig Løgstør